Planiranje vjenčanja nešto je o čemu svaka djevojka mašta od malena – prekrasna vjenčanica, bend koji će napraviti odličnu atmosferu, fina klopa i sve to u savršeno uređenom prostoru – baš po našem ukusu!

No, kada krenete s planiranjem, svi ti detalji koji su vam se u početku činili jako uzbudljivim, nužno krenu u vama izazivati stres i brigu da nećete stići sve na vrijeme, da ste nešto zaboravili i čarolija planiranja često padne u zaborav.

Tu smo da pomognemo s pokojim savjetom i nadamo se da će pomoći. Pa krenimo J

  1. Na samom početku ono što prvo preporučamo da stavite kvačicu pokraj su lokacija i datum vjenčanja.  Želite li zimsko ili ljetno vjenčanje, šator ili Muzej, uzmite vremena i odlučite gdje i kada će se održati vaš dan i snova i naravno, ne zaboravite uključiti i vašu mušku polovicu.

Također, provjerite dali željena lokacija prima Vaš broj uzvanika pa nije naodmet napraviti i neki početni popis uzvanika. Vjenčanje je najbolje početi planirani što ranije jer znate kako kažu, vrijeme je novac!

  1. Odaberite neku temu ili boju na kojoj možete temeljiti sve daljnje odabire: pozivnica, dekoracija, cvijeće, rasvjeta i samim time, učiniti ćete da vaše vjenčanje izgleda kao jedna cjelina. Naš savjet je najpopularnija platforma koju i sami koristimo kada se želimo inspirirati, Pinterest!
  2. Glazba – DJ, bend, akustika, što god Vam je po volji, ali glazba je svakako jedna od najbitnijih stavki za dobro atmosferu koju ćete vi i vaši uzvanici pamtiti, zato poslušajte koji savjet od prijatelja i obitelji i bivših mladenaca koji će Vam sigurno dati najbolje preporuke!
  3. Dobar fotograf i dobra rasvjeta su stavke koje nikako ne smijete zanemariti: romantična atmosfera i osvjetljavanje detalja u prostoru podići će vašu vjenčanju salu na višu razinu kao i fotografije koje ćete imati kao uspomenu za cijeli život.
  4. Uz atmosferu, hrana je nešto o čemu će Vaši gosti sigurno pričati, zato je dobro uzeti catering s iskustvom koji će Vam pokojim stručnim savjetom pomoći u odabiru najboljeg menu-a i osigurati da vaši gosti budu siti i dobro usluženi.
  5. I možda najbolji savjet koji vam možemo dati: sigurno će se dogoditi nešto u cijelom procesu planiranja pa i tokom vjenčanja što će vam stvoriti stres, ali nemojte se time zamarati i probajte maksimalno uživati u svemu! J

napisala: L.M.

0 Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

CATERING TM d.o.o. , Samoborska cesta 132, 10 000 Zagreb, OIB: 68091885513, IBAN: HR7623600001102477043

Uvjeti kupovine | Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?