Catering Team Majetić – spoj najstarije catering tvrtke u Hrvatskoj i nove generacije.

Catering Majetić je obiteljski posao s preko dvadeset godina iskustva. Prije nekoliko godina upravljanje je s oca prešlo na kćer pa tako današnji Catering Majetić uspješno vode mlada i kreativna Tena Majetić i njezina majka Vedrana Hercigonja Majetić. Tenina usmjerenost na detalje i Vedranino bogato iskustvo u međunarodnom marketingu i odnosima s javnošću, klijentima jamče da ih Catering Majetić savršeno razumije.

Među članovima tima Cateringa Majetić ima vrhunskih kuhara, maštovitih gastro kreativaca, strpljivih poznavatelja čudesnih zakonitosti slastičarstva i veselih ljudi spretnih ruku i bogatog iskustva, uvijek ljubaznih, nasmijanih i spremnih poslušati, pomoći, objasniti i savjetovati. Tu je skriveno istinsko bogatstvo Cateringa Majetić.

Bilo da se radi o svečanom događanju, konferenciji, poslovnoj ili privatnoj proslavi, mi smo raspoloženi, spremni, opremljeni, uvježbani i uvijek nasmijani. Hrvatska je prepuna lokacija koje oduzimaju dah na kojima možete organizirati svoje važne proslave, a nama će biti zadovoljstvo sudjelovati u svakoj od njih. Nijedna lokacija nam nije predaleko, nijedna proslava nam nije prevelika ni premalena.

1 Comment
  1. A WordPress Commenter 2 godine ago

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

CATERING TM d.o.o. , Samoborska cesta 132, 10 000 Zagreb, OIB: 68091885513, IBAN: HR7623600001102477043

Uvjeti kupovine | Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?